Even voorstellen

 

Mijn naam is Gert, het gezicht achter Steak ‘n Stuc. In de keuken staan, nieuwe gerechten bedenken, bijzondere combinaties proeven en genieten van lekker en goed eten. Dat doe ik het liefste. Ik word intens gelukkig als ik andere blij kan maken met een goed gerecht.

 

 

Verse natuurlijke producten

 

Verse en natuurlijke producten vormen de basis van veel van mijn gerechten die ik klaar maak op een van mijn Big Green Eggs. Ik maak graag gebruik van verse kruiden, vlees en vis, passend bij ieder seizoen of thema. Het beste stuk vlees van de slager, een verse zalm van de vishandel die we zelf roken en knapperige groenten vers van het land. Bijzondere combinaties die zorgen voor een echte smaakexplosie.

 

Met live cooking breng ik op iedere locatie een culinaire beleving Een huwelijk, jubileum, bedrijfsfeest of gewoon een verjaardag. Voor iedere gelegenheid stel ik een passend menu samen. We brengen het koken en het bereiden zo dichtbij dat je het beleeft met al uw zintuigen. De warmte van de Big Green Eggs kun je letterlijk voelen terwijl de heerlijke geuren de ruimte vullen.

Een menu passend bij jouw feest

 

Kleine, grote en hele grote groepen kunnen bij Steak ‘n Stuc rekenen op maatwerk. Samen bekijken we jouw wensen en zorgen voor een culinaire beleving die iedereen verrast en waar nog lang over nagepraat wordt. Nodig ons uit en ontdek dat samen genieten van heerlijk eten, jouw feest net die extra unieke touch geeft!

Ontvang meer informatie

 

Wil je meer informatie ontvangen over wat Steak ‘n Stuc voor jouw bijzondere feest kan betekenen? Neem vrijblijvend contact  met mij op we kijken samen wat de mogelijkheden zijn om er een fantastische avond van te maken.