• 01_home_slider_2.jpg

    Steak 'n Stuc

  • 01_home_slider_3.jpg

     Live cooking

  • 01_home_slider_1.jpg

     Koken op locatie

Live Cooking

Met mijn uitgebreide live cooking buffet breng ik op iedere locatie een culinaire beleving Een huwelijk, jubileum, bedrijfsfeest of gewoon een verjaardag. Voor iedere gelegenheid stel ik een passend menu samen. We brengen het koken en het bereiden zo dichtbij dat je het beleeft met al uw zintuigen. De warmte van de Big Green Eggs kun je letterlijk voelen terwijl de heerlijke geuren de ruimte vullen.

 

Geen lange voorbereidingstijd meer of zware boodschappen maar volledig ontspannen uw event of feest voorbereiden. Alle hapjes, het eten wordt volledig door ons geregeld. Het enige dat u hoeft te doen is uw wensen door te geven en te genieten van het heerlijke eten.


Echt, puur en eerlijk eten

Voor het Live Cooking Buffet geef ik de voorkeur aan verse, eerlijke en seizoensgebonden producten. Het beste stuk vlees van de slager, een verse zalm van de vishandel die we zelf roken en knapperige groenten vers van het land. Ik creëer graag bijzondere combinaties die zorgen voor een echte smaakexplosie. Kortom: ik zorg voor dat heerlijke diner, lunch of borrel die niemand vergeet.


Een onvergetelijke avond

Niet iedereen die op jouw feest komt heeft dezelfde smaak. Om voor iedereen iets lekkers te serveren heb je een ruime keuze bij Steak ‘n Stuc. Zorg voor een onvergetelijke avond met een luxe live cooking buffet met alles erop en eraan, iets passend bij het seizoen, vlees afgewisseld met vis, alles is mogelijk. Zelfs wanneer het eten glutenvrij, vegetarisch of halal moet zijn ben je bij Steak ‘n Stuc aan het juiste adres. Informeer voor de mogelijkheden.

 


Live cooking in heel Nederland

Of je nu woont midden in Amsterdam, op de veluwe of in Groningen? Op iedere locatie in Nederland kom ik met mijn live cooking buffet bij je langs. Niet alleen bij jou thuis, maar ook wanneer je je eigen bedrijf hebt. Ik pas me aan aan iedere locatie, groot, klein, binnen of buiten.

Kleine, grote en hele grote groepen kunnen bij Steak ‘n Stuc rekenen op maatwerk. Samen bekijken we jouw wensen en zorgen voor een culinaire beleving die iedereen verrast en waar nog lang over nagepraat wordt. Nodig ons uit en ontdek dat samen genieten van heerlijk eten, jouw feest net die extra unieke touch geeft!

Nieuwsgierig of ik ook bij jou op locatie kan komen koken? Neem dan contact met mij op!