• 01_home_slider_2.jpg

    Steak 'n Stuc

  • 01_home_slider_3.jpg

     Live cooking

  • 01_home_slider_1.jpg

     Koken op locatie

Koken op locatie

Het organiseren van een feest kost vaak al heel veel tijd. Je wilt dan op de dag zelf toch ook niet nog bezig zijn met de organisatie van het eten? Wat is er dan fijner dat er een chef-kok komt koken op locatie. De organisatie van het koken wordt door Steak ‘n Stuc volledig uit handen genomen.


Compleet verzorgd, thuis en op iedere andere locatie

Compleet verzorgd, betekent bij Steak ‘n Stuc dan ook echt compleet verzorgd. Voorbereiding kost veel tijd, en wat dacht je van alle rommel aan het einde? Op dat moment wil je alleen nog maar nagenieten van een leuke avond, wij snappen dat als geen ander. Daarom regelen wij ook echt alles wat met het eten te maken heeft.

 

Met een uitgebreide keuken, Big Green Eggs en rookovens kom ik in uw tuin, garage of andere plek koken. Ik neem alles mee, zorg dat alles ook weer opgeruimd is als uw feest afgelopen is en u een perfecte avond heeft. Op deze manier hoeft u alleen maar te genieten, van het heerlijke eten, de gasten en uw avond!


Geniet van verse producten

Voor het Live Cooking Buffet geef ik de voorkeur aan verse, pure en seizoensgebonden producten. Het beste stuk vlees van de slager, een verse zalm van de vishandel die we zelf roken en knapperige groenten vers van het land. Ik creëer graag bijzondere combinaties die zorgen voor een echte smaakexplosie. Kortom: ik zorg voor heerlijk eten dat je niet vaak proeft.


Alles is mogelijk!

Iedereen heeft een andere smaak of andere wensen, daarom is er veel keuze bij Steak ‘n Stuc. Kies bijvoorbeeld voor een luxe live cooking buffet met alles erop en eraan, iets passend bij het seizoen, vlees afgewisseld met vis, alles is mogelijk. Zelfs wanneer het eten glutenvrij, vegetarisch of halal moet zijn ben je bij Steak ‘n Stuc aan het juiste adres.