Catering Midden-Nederland

 

Bedrijfsfeesten, bruiloften, jubilea en andere evenementen zijn bij Steak ‘n Stuc in goede handen. Met ons ambachtelijke live cooking buffet breng ik op iedere locatie in Nederland een culinaire beleving. Voor iedere gelegenheid stel ik een passend menu samen.

Geen lange voorbereidingstijd meer of zware boodschappen maar volledig ontspannen uw event of feest voorbereiden. Alle hapjes, het eten wordt volledig door ons geregeld. Het enige dat u hoeft te doen is uw wensen door te geven en te genieten van het heerlijke eten.

Live Cooking

 

Met live cooking breng ik het bereiden van eten heel dichtbij. Zo dichtbij dat je het beleeft met al je zintuigen. Terwijl ik het eten voor je bereid kun je de warmte van de Big Green Eggs voelen terwijl de geuren van vers eten de ruimte vullen.

Ik geef de voorkeur aan verse, eerlijke en seizoensgebonden producten. Het beste stuk vlees van de slager, een verse zalm van de vishandel die we zelf roken en knapperige groenten vers van het land. Ik creëer graag bijzondere combinaties die zorgen voor een echte smaakexplosie.

Compleet verzorgd

 

Het voorbereiden van een feest kost veel tijd, en wat dacht je van alle rommel aan het einde? Op dat moment wil je alleen nog maar nagenieten van een leuke avond, wij snappen dat als geen ander. Compleet verzorgd is bij Steak ‘n Stuc dan ook echt compleet verzorgd!

Met een uitgebreide keuken, Big Green Eggs en rookovens kom ik in uw tuin, garage of andere plek koken. Ik neem alles mee, en zorg dat alles ook weer opgeruimd is als uw feest afgelopen is. Op deze manier hoeft u alleen maar te genieten, van het heerlijke eten, de gasten en uw avond!

Catering door heel nederland

 

Of je nu woont midden in Amsterdam, op de Veluwe of in Groningen? Op iedere locatie in Nederland kom ik voor je koken. Niet alleen bij jou thuis, maar ook wanneer je je eigen bedrijf hebt. Ik pas me aan aan iedere locatie, groot, klein, binnen of buiten.

Kleine, grote en hele grote groepen kunnen bij Steak ‘n Stuc rekenen op maatwerk. Samen bekijken we jouw wensen en zorgen voor een culinaire beleving die iedereen verrast en waar nog lang over nagepraat wordt. Nodig ons uit en ontdek dat samen genieten van heerlijk eten, jouw feest net die extra unieke touch geeft!

Ontvang meer informatie


Wil je meer informatie ontvangen over wat Steak ‘n Stuc voor jouw bijzondere feest kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op we kijken samen wat de mogelijkheden zijn om er een fantastische avond van te maken.